06/06/2012

Shake It Mamma !

Hoi Peepz,

Studio Brussel viert deze zomer met On The Rocks, een cocktailboek met de favoriete drankjes van muzikanten en presentatoren. Maar ook met een groot feest op 21 juni in het Rivierenhof in Antwerpen.

De zomer van 2012 begint officieel op 21 juni om 11u09 en precies op dat moment begint de uitzending van On The Rocks in het Rivierenhof in Antwerpen. Een hele dag lang zenden we er uit tot 22 uur met heel wat live optredens en ook jullie kunnen er bij zijn. Tickets zijn enkel en alleen te winnen via de radio vanaf maandag 11 juni.

 

 

Zo ziet de voorlopige line up van ‘On The Rocks’ eruit, elke dag wordt er een nieuwe naam bekend gemaakt:

 

Sam Sparro
AKS
Sweet Coffee
Buscemi
Merdan Taplak

 

On The Rocks is ook de naam van een gloednieuw cocktailboek waarin alle presentatoren van Stubru en een hele batterij artiesten hun favoriete cocktail voorstellen. O.a. Willow, Intergalactic Lovers en Vive La FĂȘte, Zornik, A Brand en Tourist stelden een drankje op.

 

We hope to see you there !

 

Cheers,

Sweet Coffee

  1. Dirk says:

    We hoped the same but unfortunately nearly impossible the get 1 duo ticket